Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil

Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil anbefales til alle hårtyper. Dets primære opgave er at beskytte farvebehandlet hår og definere den naturlige hårfarve.

Det er en af de hårolier der indeholder originale ingredienser. Der er fire olier i Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil: pracaxi, argan, majs og camellia. Den første gør håret resistent. Den anden indeholder masser af vitaminer og mikronæringsstoffer. Majsolie leverer elasticitet og næringsrige ingredienser. Den sidste del giver glans. Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil inkluderer også en sammensætning af hvid imperial te som neutraliserer frie radikaler, forhindrer for tidlig aldring af håret, fugter hovedbunden og reducerer hårtab.

At bruge Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil er meget nemt

Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil kan bruges før eller efter hårvask. Produktet fjerner talg, rester fra stylingprodukter og døde hudceller fra hovedbunden. Påfør et eller to pump til hele hårets længde, friser hårstråene og masser hovedbunden i et par minutter. Derefter, så bland olien med varmt vand for at lave en skum. Vask herefter håret med shampoo. Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil kan også påføres før føntørring som en styling primer og nærende produkt. Alt hvad du skal gøre er at påføre et pump fra midt på længden af håret og så ud til spidserne.

Du vil blive begejstret over virkningen af Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil!

Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil beskytter farvebehandlet hår. Det beskytter mod den skadelige virkning af nogle af de ingredienser der er inkluderet i hårfarver og farveprodukter. Yderligere blødgør og tæmmer produktet viltre hårlokker og hjælper med styling af håret. Det gør håret stærkere, forhindrer skader i forbindelse med farvning og andre behandlinger. Olie fugter hovedbunden og giver håret glans. En af de store aktiver ved Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil er at der er solfilter inkluderet. Takket være dette komponent, vil dit hår aldrig blive udsat for effekten af solstråler.

Kapacitet: 125 ml

Applikator: handy pumpe

Komposition: olier og silikoner

Formul: semi-flydende og farveløs, fantastisk duft

Fordele:

  • beskytter farvebehandlet hår mod UV-stråler
  • forhindrer farve i at falme
  • blødgør og tæmmer
  • meget nem påføring
  • god tekstur
  • fantastisk duft
  • indeholder naturlige olier
  • stor kapacitet

Ulemper:

  • indeholder mange silikoner